Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki utálja Király Viktort?

Ki utálja Király Viktort?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ronda,ego,acsaládja miatt lett híres,apuci lefizette a megasztárosokat,hogy a kisfia nyerjen[kamu,hogynem volt pénzük],nincs semmi hangja,talán a when a men loves the woman-t énekelte jól meg az english man in new york-ot.mást nem tudott még normálisan hallgatható tartományban elénekelni.
2010. júl. 19. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Bűn ronda..nem is,az már RANDA!!Nagy lófogú,szar hangú.A zenéje sem tetszik
2010. júl. 19. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem értem, szerintem Tamara, meg a többiek sokkal jobbak voltak nála. Király Linda miatt nyert csakis, Lindának tényleg gyönyörű hangja van, de a testvére nem érte utól cseppet sem...
2010. júl. 20. 10:43
 14/18 anonim ***** válasza:

ÉN.

NEM ÉRTEM MIÉRT KELLETT A MEGASZTÁRBA JELENTKEZNIE,AMIKOR A NŐVÉRE MÁR BEROBBANT,MELLESLEG AZ IKREKNEK IS VOLT MÁR VIDEOKLIPJÜK.ELVETTE A LEHETŐSÉGET,EGY OLYAN SZEMÉLY ELŐL AKINEK SOKKAL NAGYOBB SZÜKSÉGE LEHETETT VOLNA A NYEREMÉNYRE,ARRÓL PEDIG NE IS BESZÉLJÜNK HOGY SOKKAL JOBB HANGJA LETT VOLNA.

UNDORÍTÓ!!!!!!!!!!!

2010. júl. 21. 17:07
 15/18 nemM1az ***** válasza:
Én utálom!És nem vagyok rá irigy.Am meg mért egy külföldi származásúnak kellett megnyerni a magyar Megasztárt?-.-Ráadásul eszméletlenül nyávog,és ha magyarul kell énekelnie az...
2010. aug. 16. 16:08
 16/18 anonim ***** válasza:
én...az egy h ülye f*sz...xd...én már a nővérét a lindát se bírtam de őt egyenesen ki nem állhatom.. utálom irritál hánynom kell tőle...fáj a fejem ha meghallom a béna hangját..ja és ha nagyobb lenne az arca már ki is esne..
2010. aug. 28. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:

"nem kell ennyire irigykedni rá;)

amúgy meg eléggé szánalmas dolog, ha utálsz egy olyan embert, akit nem is ismersz, sose találkoztál vele és ő azt sem tudja,hogy te a világon vagy"

Mit gondolsz magadról ki vagy te? Azt majd mi eldöntjük hogy irigyek vagyunk-e erre a senki házira vagy sem...

Azért lett híres mert király Linda a testvére! Úgy tudod könnyű berobbanni a médiába ha van egy jó hangú testvérem meg sok pénzem.. :O szánalom

2010. okt. 26. 11:12
 18/18 anonim ***** válasza:
17:07-essel teljes mértékben egyetértek, capslock nélkül.
2010. nov. 4. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!