Balázs miért mondja hogy 180 centi?
Én azt nem tudom, hogy te miért érzed ezt, de javaslom ne hallgass a megérzéseidre, mert nem igazán működnek.
Engem nem dühít a kérdés legkevésbé sem, a hülye emberek zavarnak, meg azok, akik saját maguk helyett másokkal foglalkoznak (pl. hogy tud xy megengedni magának egy házat, miből él xz, stb.), aztán meg máshol azon siránkoznak, hogy 10 éve nem emelik a fizetését, nem tud lakást venni a fizetéséből, mit csináljon, hogy a barátai keressék. Ha az embeerek többet foglalkoznának magukkal, azzal, hogy a saját életüket hogyan tehetnék jobbá és nem ilyen hülyeségekkel töltenék az idejüket, mint celebek magasságát próbálják kitalálni (nem is értem miért érdekel valakit, hogy ki milyen magas és hasonlítgatja máshoz, aztán még közzé is teszi a hülyeségeit), akkor már Ausztriát is megelőztük volna.
Az ilyenek miatt mint te, megy át minden itteni kérdés trágárkodásba. Az ilyen kötekedő, magukat okosnak hívő majmok miatt.
Továbbmegyek, éppen az ilyenek, mint te, az oka annak is, ahol az ország tart.
Hmm... Hol is voltam én trágár? És mi a kötekedés: az ha valaki valakiről nyilvánosan azt állítja, hogy alacsonyabb, mint aminek állítólag mondja magát (bár én kétlem, hogy valaha valaki is megkérdezte volna ezt egy riportban, vagy ő kérdés nélkül kijelentette volna, hogy hány centi), vagy az ha valaki megkérdezi, hogy az illető ezt miért állítja, honnan tudja, miért foglalkoztatja, majd egyik kérdésre se kap választ, hanem aki őt kérdezte azt kezdi támadni?
Egyébként te kérdeztél hülyeséget egy nyilvános fórumon én meg hozzászóltam mert kérdések merültek fel bennem, de egyikre se válaszoltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!