Barátok Közt! Nem láttam azt a részt amikor Balázs lefizette azt az embert. De miért fizette le? Kérem, aki látta mondja el.
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 15:15
2/10 anonim válasza:
Ja hogy a cementtel spróróoljanak és így kevesebb cementet kevertek a malterba és ezért omlott le a fal. Gyengébb volt.
3/10 A kérdező kommentje:
De miért kellett spórolni?:o Amúgy köszönöm szépen a válaszokat!:)
2013. jún. 26. 14:02
5/10 anonim válasza:
Ezt az egészet a Balázs találta ki, mert olyan nagyravágyó, hogy az már úgy fáj, pedig ez csak egy film!
6/10 anonim válasza:
meg valami üzletet elcseszett és Miklós jól lebaltázta mert asszem nagy lóvét buktak és most bizonyítani akar a kis népművészeti kancsó hogy ő is tud profitot termelni! de ha az a Vályogos nevű jó szakember lenne tudnia kellett volna hogy meddig mehet el a biztonság rovására.úgyhogy ő és a kishernyóbalázska-egyik 19 másik 1-hijján 20!
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. így már értem. fuu de utálom azt a Balázst, most meg jól letagadja. -.-"
2013. jún. 28. 13:06
8/10 anonim válasza:
hál' istennek elhúz a sorozatból :):))
9/10 anonim válasza:
Tényleg eléggé köcsög lett a Balázs. Én örülnék ha meghalna és ettől lehet Miki újra a régi lenne. Viszont annak, hogy Szabi visszatért örülök, mert szimpatikus gyerek volt nagyon. Szerintem ez az évadzáró nem lett túl izgalmas...
10/10 A kérdező kommentje:
Az évadzáró tényleg nem lett egy nagyon jó. Én kb. ilyen részt kívánnék minden napra, legalább ennyi kicsi izgalommal.:) Jajj ez a Balázs.-.- Örülök hogy kiírják a sorozatból.
2013. júl. 1. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!