Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Honnan tudjam, hogy mit akar...

Honnan tudjam, hogy mit akar Tőlem Csipa? (Hooligans)

Figyelt kérdés

Csak mert megismerkedtem vele...

És szeretném tudni, hogy van-e értelme bárminek is vele kapcsolatban, szóval milyen Ő civilbe a magánéltben meg sex terén :)

2008. nov. 16. 11:38
1 2
 11/20 anonim válasza:
80%
Ne higgyetek Neki én tudom, hogy ki írta be ezt a kérdést csak 1 hülye fanatikus rajongó, haggyátok pff :D
2008. nov. 17. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Csipának van csaja, ez tuti, szóval értelmetlen próbálkoznod. Max. egyszer elintéz (ha szerencséd van :D), aztán viszontlátás!!:D :D :D
2008. nov. 17. 17:27
 13/20 anonim válasza:
100%
Miből gondolod, hogy nem olvassa ezt? Ezt most nagyon bebuktad...
2008. nov. 21. 09:34
 14/20 anonim válasza:
100%
Jaj haggyátok csak 1 rajongó szórakozik, tök nem igaz amit mond és igen van barátnője is úgyhogy amúgyis esélytelen meg értelmetlen a kérdése :D
2008. nov. 21. 10:18
 15/20 anonim válasza:
Véleményem szerint ha ez valóban igy lenne, hogy megismerkedtek, akkor nem ilyen nagy nyilvánosság előtt kérdeznél róla, hanem egyenesen tőle. Nem is tartom tisztességes dolognak, hogy egy ismert ember privát életét teszed ki a faliújságra, szerintem ő sem örülne neki.
2009. jan. 11. 17:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Koztudott, hogy Csipa nagyon szereti a csajokat, óriási szoknyapecér és általában egy éjszakás kalandjai vannak aztán arrive derci! Veled sem lenne máshogy! Amúgy már talán van csaja...
2009. jan. 25. 02:11
 17/20 anonim válasza:
Én személy szerint azon a környéken lakok ahol Csipa és multkor egy korban hozzá illő nővel sétáltatott egy boxer kutyust szoval nem hinném hogy a kérdés feltevője az az illető lehet akit én láttam.
2009. aug. 1. 08:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Hosszú, de vékony farka van.

Bizonyára erre voltál kíváncsi.

2010. jún. 30. 17:14
 19/20 anonim válasza:
OMG szegény Csipa :) amugy ez totál szánalmas!!! + Csipa foglalt... :) erről ennyit... /egy hooligirl/
2011. szept. 4. 18:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát mit mondjak :D elég szánalmas kérdés :) Csipa magánéletéhez senkinek nincs köze, ezért hivják magánéletek,de ha már igy rákérdeztél, nem hiszem, hogy legjobb dolog volt igy niylvánosan tudakolódni, mert elég ciki lehet ha ő vagy neaggyisten a barétnője olvassa... na mindegy... én csupán csak egy 17 éves lány vagyok, de szerintem Csipa elég érzelmes férfi, hiába a kemény külső... Vagyis ahányszor eddig dumáltam vele mindig kedves volt :) tudom hogy ezt a kérdést már rég írták, de muszáj volt kifejteni a véleményemet :) amugy Csipa kapcsolatban van :) 17/Hooli lány (nem nyipákolós rajongó) ;))
2012. febr. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!