Honnan tudjam, hogy mit akar Tőlem Csipa? (Hooligans)
Csak mert megismerkedtem vele...
És szeretném tudni, hogy van-e értelme bárminek is vele kapcsolatban, szóval milyen Ő civilbe a magánéltben meg sex terén :)
Ja és nem kamukérdés, nem valami tizenéves rajongóp***a vagyok :D
Csak, mint az előbb is írtam megismerkedtem vele és hát nem áll rosszul a dolog :)
És sajnos nincs a baráti köréből ismertségem és nem tudom, hogy a Tv-re, rádióra, újságra lehet-e adni és abból lehet-e véleményt leszűrni.
Màr egy ilyen kérdést it fel tenni,nem okos dolog.
Mert ha ö olvassa?
Kellemetlen.
Akkor inkàbb ugy irtad volna,hogy érdemes -e a médiàban dolgozo személlyel megismerkedni.
Nem pedig :
a Csipa...
Sex terén milyen?????????????????
Gondolod mi mindannyian lefeküdtünk màr vele?
Nem.
Viszont valoszinü olyan,mint a többi àtlagember.
Ujsàgcikkek?
Nem minig minden igaz,de àltalàban a pletykàknak vannak alapjai.
A legegyszerübb,ha ismerösét kérdezed ilyesmiröl,esetleg te magad megismered.
Nem hiszem, hogy olvassa nem nagyon jártas ilyen téren :D
Ja és nem azért kérdeztem, hogy személy szerint te vagy a válaszadók lefeküdtek-e vele, hanem aki igen vagy neki van ilyen ismerőse ő írja le..
És nem azért vagyok rá kiváncsi, mert sztár és biztos más, hanem úgy alapjábanvéve.
Van valaki, akivel még nem közölted, hogy megismerkedtetek? Javaslom a Fókusz c. műsort, vagy a Mónika showt, ott nagyobb fórumon teríthetnéd a hírt.
Attól, hogy zenész, még ugyanolyan ember, mint bárki más!! Ez a kérdés ÍZLÉSTELEN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!