Yugi-Oh! Már megnyertem három kártyát, mégis, amikor kilépek, és vissza, belépek a játékba, a kártyák nincsenek meg - továbbá játékmeneteket sem ment el a játék. Hogy vissza tudjam nézni. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 17:05
1/3 anonim válasza:
Valami profil készitési hiba , emléxem anno a haveromnak is volt ilyen . Sajnos nem rémlik hogyan oldottuk meg ,de egy újra rakást a játék tuti megérdemel
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
Már le is töltöttem egy csomó fajtáját ennek a játéknak, szépen feltelepítgetem őket, egyszer az egyik majd csak működni fog rendesen...
Köszönöm még egyszer!
2011. okt. 10. 19:03
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen baj, tudom is rá a megoldást!
Le is írom neked, hogy játszhass boldogan:
1. Klikk a Startra
2. Ott Futtatás
3. Írd be, hogy: regedit
4. Keresd meg ezt: HKEY LOCAL MACHINE
5. Ebben keresd meg a Konami mappát
6. Keresd meg ezt: Yugi the Destiny
7. Itt klikk rá a Common Dir-re
8. Keresd meg ezt:
C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY\Common Files
9. Ezt töröld ki és írd be oda ahol a játékod telepítve van, Pl: D:\Játkok\Yu-Gi-OH, ha oda van telepítve.
Remélem segíthettem szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!