Mit szóltok Ll Junior kisfia halálhíréhez?
Figyelt kérdés
2019. szept. 1. 09:05
1/33 anonim válasza:
Nem az internetre és kibeszélni való dolog, hogy rajta csámcsogjunk, ahogy most a bulvármédia is teszi. Erre már tényleg csak a proli réteg megmondókája nem hiányzik, hogy még mindenki beleokoskodjon a saját agyi szintje szerint.
Miért kellene bármit is szólna ehhez? Semmi közünk hozzá.
2/33 anonim válasza:
Sajnalom, de arra kivancsi vagyok, hogy kerult az uttestre meg hogy ezek utan az anyatol elveszi e junior a Lacikat.
Nem is ertem hogy tortenhetett ez meg
3/33 anonim válasza:
Minden személyes esemény privát ügy , a szereplési vágy magamutogatás együgyűség és könnyen szerzett stex motiválja a lapok net hìrek terjedését . Ennyi , mindenkinek egyéni az élete . Senki sem foglalkozik mélyen mås dolgával ha nem érintett . A sofőr ha sáros mert szeszelt stb akkor gémóver . A szülő felelőssége is vizsgálható de ez sem egyszerű .
4/33 anonim válasza:
Az még buli lett volna ha egy csapat ismert terrorista alvilági alak döglik meg mert kirohantak a kamion vagy a TEK harckocsi elé ... Ez mqr tömegszerencse kategória .
5/33 anonim válasza:
Szomorú, de semmivel sem szomorúbb, mintha egy olyan kisgyerekkel történik, akinek ügyvéd vagy tanár vagy autószerelő vagy akármi más az apja. És pont annyira nem az interneten csámcsogni való dolog.
6/33 anonim válasza:
Mégis mit lehetne ehhez szólni? Tegnap megdöbbenve olvastam a történteket, és mélységesen elszomorított. Muszáj volt erről kérdèst kiírnod? Neked jól esne hogyha gyászolsz, mindenki ezen csámcsogna?
7/33 anonim válasza:
Elszomorító. Mint bármelyik gyermek halála.
8/33 A kérdező kommentje:
A hírhez mit szóltok, nem pedig az esethez, csak, hogy rögtön csàmcsogtak rajta.
2019. szept. 1. 15:35
9/33 anonim válasza:
Borzasztó. Konkrétan onnan tudtam meg, hogy valamelyik celeb kirakta instára. Mivel ők is celebek, nem kéne ezzel haknizniuk. Mondjuk a junior is osztogatta meg anno a hableányos tragédiát, ripostos cikkeket. Hagyni kéne a családot békén gyászolni.
10/33 anonim válasza:
Mert a hírhez mit lehet szólni? Nem bírsz leállni? Fogd már fel, hogy ez iszonyú fájdalom. Te meg ehhez vàrod a válaszokat. Grt! Ennyi örömöd legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!