Mi értelme van annak, hogy a bulvármédia minden héten újabb álompárt "hozzon le", mikor azok 2-3 hét múlva szakítanak, hogy aztán újabb álompárról tudosítsanak, és kezdődjön minden elölről? Pedig mindig megírják, hogy élete szerelmét találta meg.
Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 08:59
1/11 anonim válasza:
Biztos mindig felébrednek az álomból, aztán álmodnak mégegyet.
2/11 anonim válasza:
Mi értelme van ennek a kérdésnek a vallás rovatban?
3/11 A kérdező kommentje:
Rossz helyre írtam ,bocsánat.De attól még erre a kérdésre keresem a választ :)
2019. aug. 23. 11:06
4/11 anonim válasza:
Az emberek szeretik az ideákat, ideálokat. Az álompárok a médiában a tökéletes párkapcsolatot igyekszenek bemutatni, és mivel ez egy nagyon közkedvelt és sokakat érintő téma, muszáj heti rendszerességgel kijelölni valakiket erre a szerepre.
5/11 A kérdező kommentje:
Az értem,hogy szeretik az álmokat,de ezzel becsapják az embereket.Mert nem álompár az,aki két három hét múlva szétmegy.Ezzel csak rombolják az értékrendet szerintem.Mert azt hírdetik,hogy lehet hamar partnert váltogatni,és ez követendő példa,mert a sztárok is ezt teszik.Ezt közvetítik ezek a hírek szerintem.
2019. aug. 23. 11:16
6/11 anonim válasza:
Szerintem is, de akiknek ezek a bulvárhírek készülnek, azok ritkán látnak el két-három hétnyi távlatba, ekkora időtávlat már a jövő homályos ködébe vész számukra.
7/11 anonim válasza:
A bulvármédia az alja média, olyan, mintha egy finom rántott csirkemell helyett rántott tehénszart ennél. Kell valamivel díszíteni a tányért, hogy az emberek zöme megegye a tehénszart is. Úgy tűnik, hogy néhány ilyen "álompárral" díszítve a tányért, sokan megeszik a gőzölgő tehénlepényt.
8/11 anonim válasza:
Annyit tudok mondani, hogy ezek mind istentelen emberek. Nem Istennek tetsző életet élnek, sorsuk olyan lesz mint az állatoké. De ezek szerint úgy is élnek, lélek nélküliek.
9/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom lelke mindenkinek van,csak vannak sokan ,akik eladták a rossz oldalra.Amúgy tényleg nem a vallás kategóriába akartam írni a kérdést,csak előtte volt egy másik kérdésem ebben a kategóriában,és itt ragadtam.Elnézést mégegyszer. Végülis vallási oldalról is meg lehet közelíteni a kérdést.Akkor azt mondanák,hogy imádkozni kell értük.De ezzel az a baj,hogy rossz "értékrendet" közvetít,a szeretetet,mint érzést lealacsonyítja szerintem,ami a legszebb érzés.Hasonló a kategória,mint amikor giccses a szeretet,és Valentin napon mindenféle felesleges termékkel árasztják el a boltokat.Érdekelnének a vélemények arról,amikor a két kézzel szívet formálnak,és ezt mutogatják.Az szerintetek aranyos,vagy giccses?
2019. aug. 23. 14:05
10/11 jdfGabrella válasza:
Ez rossz kategóriában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!