Melyek azok a könyvek amelyek több figyelmet kapnak, mint amennyit érdemelnének?
Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 18:48
1/5 anonim válasza:
egy ikerpar titkos naploja
sose olvastam meg ilyen szart, de alapbol egy (akkoriban) 14 (?) eves magyar tini irta szoval nem csodalom.
2/5 anonim válasza:
Lehet utálni, de szerintem a Harry Potter egy ilyen könyv. Olvastam, jó volt, nem egyszerolvasós, de túl nagy körülötte a hype. Ennyire azért nem jó.
Én véleményem.
3/5 anonim válasza:
Az én véleményem szerint a Végzet ereklyéi. Mondjuk nem tudom, ez mennyire van hype-olva, de barátnőim is istenítik a könyvsorozatot, meg molyon is szinte mindenki öt csillagra értékelte, de szerintem nem érdemel meg ennyit. Bár csak az első könyvet olvastam, de volt benne jó néhány clishé, túl kiszámítható volt a történet, néhol erőltetettnek tűnt és a fogalmazástól már agybajt kaptam (ez a bekezdésenként három indokolatlan "gondolta Clary" meg "látta Clary" engem rendesen felcseszett, rettentő zavaró volt már olvasni, meg olyan felesleges volt ennyit beletenni, teljesen megtörte a mondatokat és kizökkentett az olvasásból). Meg alapból a főszereplőt sem értettem, mindig bajba sodorta magát, mindig mások mentették meg, és ezzel másoknak is bajt okozott. Ha Jace szemszögéből lett volna írva az egész, akkor szerintem jobb lett volna, de az ilyen gyenge Clary-típusú főszereplőket nem bírom.
4/5 anonim válasza:
Stephen King Az...
Egy szar könyvből szar film es mégis mindenki oda van erte... A legjobb részt meg mikor a gyerekek sorban jól meg b@$7ák a csajt, azt nem tették bele a filmbe...
5/5 anonim válasza:
J. L. Armount: Luxen sorozata
Elolvastam pár éve a sorozatot, és nem tetszett. Nem értem mi ez a nagy felhajtás körülötte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!