Érdekes, izgalmas könyveket keresek.20 éves vagyok de minden érdekel főként pszichológiai, elgondolkodtató, romantikus, élettani, krimi és igazából bármi ami le tudja kötni az ember figyelmét?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 11:25
1/4 A kérdező kommentje:
versek is érdekelnek és önismereti könyvek is. (kifelejtettem a fenti kérdésből)
2019. ápr. 10. 11:29
2/4 anonim válasza:
Ajánlom a moly.hu-t, rengeteg értékelés van a könyvekről.
Én legutóbb Kate Morton könyveit olvastam, romantikus krimik és egyben csaladregenyek. Engem teljesen lekötött.
Krimik közül Gillian Flynn könyvei nagyon jók (Éles tárgyak, Holtodiglan, Sötét Helyek)
3/4 anonim válasza:
A második életed akkor kezdődik, amikor rajossz, hogy csak egy van című könyv is érdekelhet esetleg, önismereti, pszichológiai
4/4 anonim válasza:
Egy szuper vers:
Szabo Lorinctol a "Különbeke" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!