Miért nem megy az írás?
Rengeteget olvasok valamiért mégsem tudok úgy fogalmazni a saját könyvemben, hogy az olvasható és jó legyen.
Mit tehetek az ügy érdekében?
Szerintem csak a gyakorlással érhetsz el valamit. Meg az íróknál is ugye sokszor átírják a fejezeteket a könyv befejzte után, stb. Mert ugye amit leírnak az elején, az nincs kőbe vésve. Lehet értelmetlennek tűnik amit mondani akarok, de az a lényeg, hogy pl. leírsz egy fejezetet. Akkor utána átmész rajta újra. Azokat a mondatokat, amiket leírtál, de úgy véled, hogy nem olvasható, azokat átírod, megfogalmazod másképp. Aztán akár pár hét után újra átnézed az első fejezetet, és ha még mindig nem vagy megelégedve, akkor újra átírod a problémás mondatokat. Nem tudom, hogy értelmes-e amit leírtam, mert fáradt vagyok, de én értem. :D
A lényeg az, hogy írj, gyakorolj.
Ilyen esetben mit tehetek?
Már megvan a téma, karakterek, főbb cselekmények vázlatosan kidolgozva.
Mással nem nagyon szeretném megíratni, szeretném ha az én stílusjegyeimet viselné a történet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!