Mo Dao Zu Shi novella/regény elérhető magyarul, vagy angolul?
Figyelt kérdés
Magyarul fordították, de csak a 4. fejezetig, angolul meg sehol nem találom. Meg is vennèm, bár nem hiszem, hogy kiadták (kínai és vietnámról tudok).2019. júl. 5. 23:34
11/16 rottyka válasza:
Itt fordít tovább a régi fordító. Nagyon igényes magyar fordítás én nagyon imádom:
nanashi.hu
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!!
2020. febr. 8. 00:14
15/16 anonim válasza:
Most láttam a hírt, hogy ki fogják adni magyarul! El se hiszem, nagyon örülök neki! Én olvastam angolul is, meg MXTX másik két művét is, és annyira jó, hogy itthon is felfigyelt rá egy kiadó!
A Művelt Nép Könyvkiadó már dolgozik az első köteten. A molyon írták ki:
16/16 NaomiBiersack válasza:
Én még csak egy pár fejezetett tudtam elolvasni belőle, de mások is írták azt, hogy félnek, hogy nem lesz annyira jól elmagyarázva pár dolog, amit az eddigi fordító megtett. Na meg az intim részek cenzurázásától is nagyon félnek a rajongók (és én is :( ). Most annyira zavar, hogy eddig nem tudtam elolvasni, amik eddig fent voltak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!