Mo Dao Zu Shi novella/regény elérhető magyarul, vagy angolul?
Szia! Itt fordítják, én már ki is nyomtattam magamnak, amennyi megvan. :D
Én ezt az oldalt ajánlanám inkább: [link]
Sokkal pontosabb a fordítás mint Ausagarinál.
Kedves Kurochin.
Én is az ausagarin olvastam eddig a regényt, de most megnéztem a linket, amit ajánlottál.
És most nem bántásból írom, minden tiszteletem a fordítónak, mert nehéz az angol szövege, de... ez egy elég magyartalan google fordítós verzió... Te is félreérted a dolgokat. Egy rendes fordítás nem attól lesz jó és pontos, hogy valaki csinál egy tükörfordítást... Az angol is angolosított az ő verzióján, ez tisztán látszik. Sőt, ha olvastad volna az ausagaris verziót, láttad volna, hogy ők ráadásul a kínai eredetiből IS dolgoztak, nem csak az angolból. Szóval pontosság kérdésében is inkább rájuk szavazok.
Én várok a régi fordítóra, azt írták, hogy csak költözik egy új oldalra. Angolul már úgyis olvastam.
Kedves HanaMana!
Esetleg ha valamikor kiderül hol fordít tovább a régi fordító, nagyon örülnék neki, ha el tudnád küldeni az oldal linkjét vagy bármilyen másik oldalét ahol igényes a fordítás. Előre is köszi a pozitív választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!