Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Draco Malfoy beszél oroszul...

Draco Malfoy beszél oroszul vagy németül?

Figyelt kérdés
Ugyebár sokan tudjátok, hogy ő eredetileg Durmstrangos lett volna és ott nem angolul beszélnek. Tehát elvileg beszélnie kell egy másik nyelvet amit ott is beszélnek. Szerintetek?

2019. jún. 30. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A Lestrange családnak is van brit és francia ága is - lásd Rodolphus és Leta. A Black család mottója is franciául van.

Szerintem alap, hogy franciául tudtak. Emelett latinul, elvégre a varázsszavak is többnyire latinul vannak, tehát egy aanyvérűnek tudnia kell. Elképzelhető, hogy minden család választott egy plusz nyelvet, és mondjuk a Malfoyok oroszt tanultak, Lestrangék németet, stb. Amolyan hagyományként.

2019. júl. 10. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Miért kellene beszéljen, tuti van valamilyen bűbáj erre is, hogy értse amit mondanak. Fordítóbűbáj esetleg? :D"

Nincs fordító bűbáj. Ennyi erővel olyan bűbáj is lehetne, amivel a tanulást is lehetne hanyagolni, mert egy varázslat segítségével valakit profivá lehetne tenni bájitaltanból.

Dumbledore több nyelven is beszél, még a sellők nyelvét is érti, és nincs arról infó, hogy bűbáj segítségével tanult volna meg. Fleur is beszél angolul, ha törve is, tehát ő is tanulta.

Nem tartom egyébként kizártnak, hogy Draco beszél valamilyen idegennyelvet, hiszen értelmiségi srác.

2019. aug. 13. 15:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Na ez mondjuk engem is érdekelne. Szerintem inkább franciául beszél.
2020. jan. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!