Narcissa Malfoy vélemény? Nektek bejön a karakter?
Nem tudom, hogy szimpatikus-e számomra vagy sem. De ettől szerintem jól volt kidolgozva a karaktere. Sajnáltam, hogy nem tudtunk róla meg többet.
Ami tetszett benne, hogy elszántan védelmezi a családját, különösen a fiát. Biztos vagyok benne, hogy jó anya, még akkor is, ha hibás eszméket vallott (értsd: muglik, mugliszületésűek gyűlölése). Egy rideg, határozott és bátor nő, legalábbis akkor, ha a családjáról van szó.
Én szívesen olvasnák róla mondjuk egy kis novellát Rowlingtól Szerintem sok mindent ki lehetne hozni belőle. Én kíváncsi lennék arra, hogy: milyen volt gyerekkorában a viszonya a testvéreivel, vajon később ugyanannyira gyűlölte Andromedát, mint Bellatrix? Milyen volt a házassága, hogyan tölti a napjait egy gazdag aranyvérű nő, ha éppen nem Voldemort rémuralma alatt nyög?
Szóval, mint mondtam nem tudom, hogy szeretem-e vagy sem, de egy érdekes szereplő volt a könyvekben.
És neked, kedves kérdező, mi volt róla a véleményed?
Én nem annyira szerettem, mert egyik oldalon sem áll igazán.
Bár, ez a családvédő szerepe tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!