Mennyire lehetséges írótársat találni íráshoz az interneten? Már jó ideje kipróbálnám, hogy milyen lehet valakivel közösen írni egy sztorit, de eddig nem sikerült senkit sem találnom.
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 20:44
1/6 anonim válasza:
Ha itt keresed, nem biztos, hogy sikerül.
2/6 anonim válasza:
Wattpad,facebook....
Nagy hiba én fantasy-horror rajongó vagyok...
3/6 anonim válasza:
Én mindenkivel bebuktam, de sok sikert. Nehéz, mert nem ismeritek elsőre egymást, más a stílusotok, nem egyeztek bele sok mindebe... Na meg, én nehéz eset vagyok.
De. Én Facebook írós csoportba dobtam fel, hogy írjon akit ez érdekel, írtam milyen műfaj stb. Meg merengőre írtam ki azt hiszem. Ezeket próbáld ki.
4/6 anonim válasza:
Miért akarsz valaki mással írni? Én azt gondolom, hogy az írás az nem egy társasjáték, nem lehet brigádban írni. Szerintem. Meg hát nem tudom, egyáltalán, hogy gondolod ezt? Hogy ő ír egy karaktert, te meg egy másikat? Vagy te abbahagyod valahol ő meg folytatja?
5/6 anonim válasza:
4. Neil Gaiman és Terry Pratchett= Rohadt jó könyv. Szerintem ilyesmi módon gondolja.
6/6 A kérdező kommentje:
Valami hasonló szerkezetre gondoltam, mint a Trainspotting könyv van.
Az egyik ok, hogy érdekesnek találom, hogy mit lehet így összehozni.
Másrészt borzalmas rosszul írok női karaktereket.
2019. jún. 13. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!