Ez hogy lehetséges? Baki a SzJG-ben (? )
Figyelt kérdés
Az első kötet végen azt írja Reni, hogy az egyik szünetben Hooliganstől a Paradicsom cimű zene szólt a sulirádióban. De a szjg kezdet c.könyv 2010-ben jelent meg,a Paradicsom pedig, ha jól emlékszem 2014es vagy 15ös, de semmiképp sem volt még 2010ben.
Rosszul tudom vagy hogy lehetséges ez?
2018. júl. 18. 22:51
1/3 anonim válasza:
Nincs ebben baki. Hooligans első albuma 1997ben jelent meg ezen van egy dal a címe Paradicsom.
A 2014es változat pedig feldolgozás ugyanis a zenekar első albumát újrazenésítették. Szóval 2010ben Reni tudta hallgatni a Paradicsom című dalt és Leiner Laura nem hibázott :D
2/3 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy én nem tudok valamit :D
Köszi a gyors választ!
2018. júl. 18. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!