Honnan tudnánk anyagot gyűjteni ehhez a fogalmazáshoz?
Figyelt kérdés
Tesómnak az egri csillagokról, pontosabban a csata előkészületéről kell írnia egy 1 oldalas fogalmazást. Én nagyon régen olvastam így nem tudok neki segíteni. Lusta volt elolvasni, ezért ő se tudja. Viszont nagyon kéne neki a jó jegy. Valakinek van valami ötlete, hogy honnan kéne ehhez anyagot gyűjteni? Holnapra kéne úgyhogy fontos.2019. máj. 9. 16:17
2/4 A kérdező kommentje:
Én is mérges voltam/vagyok rá, de ez akkor sem segít. Szerintetek ez a válasz a kérdésemre: "olvassa el"?De most komolyan emberek itt tartunk, hogy nem lehet normális választ írni, ha meg nem tudsz akkor ne foglalkozz vele. Jajj de persze a nagyokosoknak muszáj jönnijük a kioktatással, okoskodással. Ti sem vagytok tökéletesek!
2019. máj. 9. 19:10
3/4 anonim válasza:
én sem olvastam el. de nem a gyakorira jöttem hisztizni egy nappal a házi előtt hogy jaj segíccség. kap egy 1est és majd megtanulja, hogy el kell olvasni, vagy lenni kéne annyi gógyinak hogy nem előző nap kezd neki. ugyanis léteznek rövidített olvasmányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!