Tudnátok ajánlani ilyen/ehhez hasonló könyveket?
Figyelt kérdés
Kicsit elegem van a nyálcsorgatós VP-s könyvekből, ezért olyan könyvet/könyveket szeretnék olvasni, ami hasonlít pl. Az Éhezők viadalához, vagy Az útvesztőhöz. A lényeg igazából, hogy tiniknek szóljon és ne a szerelem legyen főszerepben.#könyvektiniknek
2014. aug. 14. 19:00
2/7 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy a híresebb ilyesmi fajta könyveket már olvastam, tehát a zabhegyezőt is. (Eszméletlen jó könyv) De köszi a választ! :)
2014. aug. 14. 19:57
3/7 anonim válasza:
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Veronica Roth: A beavatott
4/7 anonim válasza:
James Rollins: Az éden oltára
Az Alexandra leárazásán vettem,megérte.:)
5/7 anonim válasza:
Cassandra Clare: végzet ereklyéi
Igazság szerint van benne szerelem dr nem az a nyálcsorgatós fajta élvezhető benne az akcó
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ezek közül sokakat nem olvastam még/ismerek. Megy a zöld jel.. ^^
2014. aug. 21. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!