MI a kedvenc könyvetek? Miért?
A Gyűrűk Ura.
Ez volt életem első komolyabb regénye és egyben trilógiája.
2008 szentestéjén kaptam ajándékba a szüleimtől, s még aznap este elolvastam közel 50 oldalt belőle.
Egy konkrét kedvencet nem tudnék kiválasztani. Hármat már esetleg:
Robert J. Sawyer: Flashforward - A jövő emlékei
Keményvonalas sci-fi, nagyon tetszett az alapsztori, és a központi rejtély is izgalmas volt, ami köré fel lett húzva a történet. Tetszett továbbá, hogy Sawyer számomra teljesen hihetően mutatta be, hogy, hogy zajlana le a valóságban egy ilyen valóságtól elrugaszkodott dolog.
Stephen King: Tortúra
Kinghez képest egy visszafogottabb kamarathriller. Annie Wilkes karaktere nagyon izgalmas, pszichopata lévén sose tudhatja az olvasó, hogy a következő pillanatban mire lehet számítani tőle, és ez adja a fő feszültségforrást.
A Cujo mellett ez volt az első King regény, amit elolvastam. De korántsem az utolsó :D
Bálint Ágnes: Szeleburdi család
Egy rövid, aranyos gyerekregény, kisiskoláskorom egyik meghatározó olvasmánya, amit még Anya nyomott egyszer a kezembe és nem lehetek neki ezért elég hálás.
Igazából 1-2 óra alatt ki lehet pörgetni az egészet, elvégre gyerekeknek íródott. Én a nosztalgia miatt mindenesetre ma is szeretek néha belelapozgatni :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!