1/17 anonim válasza:
Csak nekem megy az agyamra a sok ugyanolyan kérdés?
Keresgélj a kérdések között, 1000+1 pont ugyanilyen van...
2/17 anonim válasza:
Austen: Büszkeség és balítélet
Tudom, klasszikus meg romantikus, meg ma nem divat ilyesmiket olvasni, de ha igazán jó könyvet akarsz a kezedbe venni, ami valami maradandót ad, megér egy próbát (ha a filmek után okvasod, még élvezhetőbb, mert rájössz, mi mindent hagytak ki a filmből). A maga nemében szanaszét trollkodja a korát, görbe tükröt mutatva az akkori társadalomnak, egyszerűen nem tudom megunni ♥
3/17 Linzer997 válasza:
Persze sok van de ez attól is függ hogy milyen fajtát szeretnél romantikus esetleg Sci-fi
4/17 anonim válasza:
Szia! Igen nekem például leiner laurától nagyon sok könyv van amit szeretek!☺
5/17 A kérdező kommentje:
Nekem is, 4# válaszoló. Olvastad a SzJG-t?
2018. dec. 11. 18:17
6/17 A kérdező kommentje:
3# válaszoló:romantikus, nem sci-fi.
2018. dec. 11. 18:18
9/17 Linzer997 válasza:
Akkor nekem személyes kedvencem romantikus stílusban a szivességből szerelem ajánlom nagyon jó könyv
10/17 anonim válasza:
A Tűz és Jég dala
Anne Rice: Vámpírkrónikák
Csokoládé trilógia
Harry Potter
Eragon sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!