11/17 A kérdező kommentje:
Nekem is 9#. Szeretem azt a könyvet. Bár régebben olvastam. Lehet,hogy újra olvasom.😇
2018. dec. 12. 15:17
12/17 anonim válasza:
Victor Hugo: Nyomorultak, és A párizsi Notre Dame.
Flaubert: Madame Bovary.
Charles Dickens: Twist Olivér, Karácsonyi Ének.
JK Rowling: Harry Potter.
Agatha Christie: A Bertram szálló, Paddington 16:50, A kristálytükör meghasadt, Miért nem szóltak Evansnek, Halál a Níluson, Találkozás a halállal.
Leslie L Lawrence: Halálkiáltók, A Karvaly árnyékában, A vérfarkas éjszakája, Sindzse szeme.
Stephen King: Az, Halálsoron, Borzalmak városa, A Setét torony. De egyébként az összes többi műve.
13/17 anonim válasza:
Ez most arra megy ki, hogy nem tudod, mit olvass? Sok kedvenc könyvem van, mint J. R. R. Tolkientől A Gyűrűk Ura, de Dosztojevszkijtől a Bűn és bűnhődést is nagyon élveztem. És szerintem Sun-Mi Hwangtól a Rügy is jó könyv.
14/17 anonim válasza:
En vagok a #4. Válaszoló , és igen az szjg az egyik kedvencem😍
15/17 anonim válasza:
Cinder és Ella, Lélektársak sorozat
16/17 anonim válasza:
Több is.
Jane Eyre
A titkos kert
Aramanth titka
Madarak a dobozban
Harry Potter
17/17 anonim válasza:
Anne Rice vámpírkrónikák
Anita blake vampirvadasz sorozat
A lányok olykor harapnak
A halhatatlanság szabályai
Vacsora a vámpírral
Árnyból az angyal
Gyönyörű titkok múzeuma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!