Ti hogyan képzelitel el szjg Renit?
Hosszú, egyenes barna hajú, nem feltűnően szép, nem feltűnően csúnya, normális testalkat, öltözéke nem kifejezetten divatos de nem is divatjamúlt.
Nem sztereotipikus tini, de nem tűnik ki se öltözékével se viselkedésével.
Összefoglalva a szótárban az "unalmas' szó mellé Reni arcképe van odarajzolva.
Hasonlóan, mint #3 :)
Világosbarna, egyenes haj, ami váll alattig érő, és később kap rá melírt, meg frufrut. Laposságát tényleg sokszor mondja, vagy épp utalgat rá, vékonynak vagy inkább átlagosnak mondanám, és kicsit magasabbnak, szintúgy 170 fölé saccolnám.
Szemét viszont minidig is ilyen zöldes-barnának gondoltam, de a kéket valamiért alapból kizártam nála.
Mosolygós, kedves és a végére már jóval közvetlenebb. Ruháit tekintve én mindig sötétebb színeket társítottam hozzá (régebben olvastam, lehet, hogy ki is emelik ezeket a színeket valahol), főleg bordó és zöld. Nem gondolnám túl divatosnak a ruháit, inkább a kényelem és a színek harmóniája lehet neki fontos. Eleinte nem tudnék rajta csőnadrágot elképzelni, de szerintem a könyv végére már beújítja ezt is :)
Arcilag szépnek gondolnám, de valahogy mégis felejthetőnek.
Szőkésbarna, melírozott haja van. Szemét én is zöldesbarnának mondanám.
Átlagos testalkatú 165-170 cm közt lehet.
Szép arcú mosolygós lány.
Öltózködését tekintve egyszerű ruhákat hord, nem a divatra hajaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!