Az Ouran Highschool Host Club manga nyelvezete (angol) egyszerűbb, mint a Berserkè, vagy Fullmetal Alchemistté?
1# köszönöm :)
#2 igazán elküldhetnéd, én csak ebay linket találtam. Életképtelen. :)
Minek van ez az oldal, ha “A GOOGLE A BARÁTOD!!!!!”?
Életképtelen... ;)
Na ne játszd nekem a nagyokost kérlek. Tudod mikor bunkó a gugli a barátod reakció? Amikor a válasz mélyebb utánanézést, több cikk/könyv/stb elolvasását igényelné, így sokkal egyszerűbb, ha valaki, aki ért hozzá, röviden elmagyarázza neked a dolgot.
Amikor a kérdésedre szó szerint *egyetlen* google kereséssel megkapnád a választ, de mégis ide írod ki, az vagy a lustaság legalja, vagy igen: életképtelenség.
Mint mondtam: egyetlen google keresés. És azt, hogy megérted-e ezt a szintű angolt, azt csakis te magad tudod megmondani.
Mangarock-on megtalálod :)
Nem kötekvésből egyébként, abszolút veled vagyok, de még is hajt a kíváncsiság:
Hogy kerestél rá, hogy csak ebay linket dobott ki? 😯 Mert én beírtam a keresőbe a címet, utána hogy manga, elsők között kidobta a mangarock-os oldalt. 🤨
Ouran manga online
Ezt írtam be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!