Midnicht Sun egyenlő hajnalhasadás? Most töltöttem le csak nem vagyok benne biztos hogy jót. Edvart elbeszélése alapján íródott
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 11:18
21/24 anonim válasza:
Igen? Akkor légyszi mutasd már meg azt az interjút, vagy bejegyzést az oldalán, amelyikben kijelenti, hogy kész. : ) És az, hogy értetlen vagy. Attól, hogy nem tudsz valamit, még nem muszáj kiakadni. ^^
22/24 anonim válasza:
Azon akadok ki, hogy valaki, hogy lehet ennyire pofátlan. ^^
23/24 anonim válasza:
Nem hinném, hogy pofátlanság volna az, hogy értetlennek titulálok valakit, aki nem képes felfogni a mondanivalómat. : ) De ezek szerint csak nincs meg az a fránya interjú. De kár. És - csak, hogy bizonyítsam a felkészültségemet és a naprakészségemet - erről jut eszembe, hogy pár napja Stephenie még kijjebb tolta a Twilight Guide kiadását. Így április elseje a következő dátum, természetesen jövőre.
24/24 anonim válasza:
Miért ne érteném, amit mondasz? -.-
És az a pofátlanság, hogy okosabbnak hiszed magad és ilyen lekezelően írogatsz nekem, mintha ismernél és mintha jogod lenne ehhez! Ebből én csupán annyit vonok le, hogy az egód az egekben lehet, mást nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!