Midnicht Sun egyenlő hajnalhasadás? Most töltöttem le csak nem vagyok benne biztos hogy jót. Edvart elbeszélése alapján íródott
NEM, NEM, NEM!
Na szóval:
A Breaking Dawn-Hajnalhasadás, a Twilight saga negyedik, utolsó, befejező kötete, váltakozva Bella és Jake szemszögéből.
A Midnight Sun-Éjféli Nap pedig a nem hiovatlos, ötödik kötet, egyfajta kiegészítés, a Twilight Edward szemszögéből, amit Stephenie Meyer már befejezett, de nem tudni mikor adja ki.
Bye-bye:
egy vérbeli Twilight-fan!
(van weboldalam, pár fanfiction-öm is és mindent tudok kábé a Twilight sagáról, Meyerről, a szereplőkről, a vámpírokról, vérfarkasokról, alakváltókról és mindenféle misztikus dologról :D xP)
Utolsó jól írta. :)
Am csak nekem ba.cca a csőrömet ez a Midnicht? Meg az Edvart?
Fordítom a kérdést:
Midnight Sun egyenlő a Hajnalhasadással? Most töltöttem le csak nem vagyok benne biztos hogy jót. Edward elbeszélése alapján íródott.
10:49 voltam.
a midnight sun edward szemszöge, a breaking dawn, pedig saga 4. kötete.
a midnight sunt nem fejezte be meyer, de pont most olvasom benina befejezését és van annyira jó, mint meyeré. tényleg érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!