Midnicht Sun egyenlő hajnalhasadás? Most töltöttem le csak nem vagyok benne biztos hogy jót. Edvart elbeszélése alapján íródott
Utolsó válaszoló!
Bocsi, de Stephenie Meyer befejezte a Midnight Sunt! Nem támadni akarlak, de kissé le vagy maradva...
Nem a felénél fejezte be, hanem megírta az egész könyvet. Nem lehet még letölteni, ezt majd csak később fogja kiadni. :)
*ha jól tudom...
Az nem jelent semmit, én is csinálhatok egy húsz forintot nem érő G-portal oldalt... : ) Ő maga mondta egy interjúban, hogy NEM FOGJA KIADNI, mert NEM FOGJA FOLYTATNI MÁR EZT A SZTORIVONALAT. Kiadja a Twilight Guide-ot decemberben, azzal lezárul a Twilight saga. Azt mondta, hogy HA ebben a világban valaha ír is valamit, az a jövőbeli eseménye sorozata lesz, Renesmee és Leah szemszögéből.
Remélem sikerült felfogni. ^^
Nem 20 forintos gportál oldalt szerkesztek!!! -.-
Igen, ezt korábban mondta. De azóta már befejezte a Midnight Sunt. A többi infód érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!