Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyire ajánlott elolvasni a...

Mennyire ajánlott elolvasni a Grisha triológiát a Six of Crows előtt?

Figyelt kérdés
Én úgy hallottam, hogy sok mindent elmagyaráznak a Grisha triológiában, amit a Six of Crows-ban nem, illetve sok utalás is van a triológiára. Kérlek, a biztonság kedvéért kíméljetek meg a spoilerektől. A válaszokat előre is köszönöm :)
2019. febr. 1. 18:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a Six of Crows utalást/említést tesz arról, hogy a Grisha trilógia hogyan ér véget és a Crooked Kingdomban felbukkan szereplő a Grisha trilógiából.

Szerintem azért jó elolvasni a Grisha trilógiát, mert abban a grishák játszák a főszerepet illetve Ravkát (ez az egyik ország) mutatja be a trilógia. Illetve van a trilógiának egy szereplője, Nikolai aki most kapott egy saját könyvet és mielőtt azt elolvasná az ember érdemes asszem a Six of Crowst duológiát és a Grisha triológiát is olvasni.

De a Six of Crows elméletileg érthető Grisha trilógia nélkül is mert a főszereplők eltérnek.

Azt kell még számítésba venni, hogy a Grisha trilógia nyelvezete könnyebb, mintha kicsit fiatalabb tiniknek lett írva a Six of Crowsnál, amiról azt mondják sokkal jobban van megírva. (Grisha trilógia E/1-ben írt, Six of Crows E/3-ban)

Én most olvasom a Grisha trilógia utolsó részét és nem rajongok érte, nem rossz, de lehetne sokkal jobb is, remélem igazak az állítások, hogy a Six of Crows sokkal jobb.

2019. febr. 7. 21:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Részben ezért nem akarom elolvasni a Grishát, mert nem olyan jó mint a Six of Crows. Engem nem zavar, ha lespoilerezik a triológia végét (még akkor sem ha esetleg később kedvet kapok, hogy elolvassam). Ha a Six of Crows megérthető a Grisha nélkül, nekem az tökéletes

Esetleg ha a Six of Crows-ot olvasod, megmondhatod, hogy tényleg érthető lenne-e nekem

2019. febr. 9. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!