Hány éves kortól ajánlott Stephen King Az című könyvének elolvasása?
Felnőtt nő vagyok, nyelvgyakorlásként olvastam angolul pár éve.
Az alapsztori nagyon jó, a jellemzések brilliánsak, ezek kellemes emlékek.
Van azonban egy bizarr szexuális jelenet, azt nem tudtam hova tenni.
Sajnos/szerencsére nagyon élénk képi fantáziám van.
Kicsit attól tenném függővé, hogy mennyire vagy edzett ilyen téren. A saját gyermekeim elől 16 éves korukig eldugtam ezt is és a Tetovált lány összes részeit is.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ment a zöld kéz!
Ez alapján szerintem várok még vele 1-2 évet, mert nem vagyok igazán edzett ilyen téren.
# 4
Kérdés, hogy az első pár oldal után mennyire lehet megállapítani egy könyv unalmasságát. :D Nyilván az még csak a bevezetés, és a sztori csak később indul be (ez minden más könyvnél is így van). Ha az ismerőseid már ennyi pénzt kiadtak a könyvért (gondolom nem ez az első könyvük), ezt azért tudhatnák.
De hogy a kérdésre is válaszoljak. Én felnőtt fejjel kezdtem olvasni a szerző könyveit, de nem bántam meg. AZ AZt konkrétan nem olvastam, de ha hozza a többi szintjét, akkor eléggé "megviselő, nyomasztó" az olvasása. Végül is a kor nem számít, de azért bizonyos fokú érettség szükséges a megértéshez. No meg nem árt némi lelki stabilitás hozzá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!