Valaki mond könyveket amiben kitalált történet van leírva?
Figyelt kérdés
2019. jan. 18. 09:39
2/9 anonim válasza:
A kérdés kicsit suta de értjük.
Mi az amit már olvastál?
Milyen műfajú könyveket preferálsz?
Az én személyes kedvenceim a Gyűrűk Ura, Harry Potter, Eragon,Memoria Draconis,A Tűz gyermekei.(A Harry Pottert és az Eragont kivéve trilógiák)
A Csillagok háborújának atmoszférájából a Revan,Darth Bane krónikák,a Klónok Háborúja, Ahsoka Tano,Az Igazság Keze,Töréspont.
3/9 anonim válasza:
Lényegében minden... Fantasy, sci-fi, posztapokaliptikus, utópisztikus, disztópikus, stb -kb mi érdekel?
4/9 anonim válasza:
Az életrajzi ihletésű regényeken kívül az összes.
5/9 Huszár Attila József válasza:
Például a Biblia! Olvasd el érdekes mű!
6/9 anonim válasza:
Hát... Érdekesen kérdezed, de azt hiszem értem mit szeretnél. Próbálkozz pár fantasy könyvvel. Hex Hall nekem személyesen az egyik kedvencem.
7/9 anonim válasza:
Pl: Anne Frank naplója , Communist manifasto,Micimackó
9/9 anonim válasza:
Pl. az általánosban használt történelemkönyvek.
A "ha", továbbá az "és" szavakon kívül a többi netto hazugság. Nem tudom, mikor lesz végre hiteles tananyag a magyar történelemről, nemcsak az a porhintés, amit évtizedeken, évszázadokon át a "győztesek írtak" nekünk, magyaroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!