Tudnátok mondani nekem olyan könyveket, amiket hamar el lehet olvasni? (kb 100-150 oldalas)
A hétvégén elutazok és lesz 2 órám olvasni... de olyan könyvet szeretnék olvasni, amit a vonaton be is tudok fejezni.
Valami könnyen olvasható, szórakoztató könyvre gondoltam. :)
19L
Mikszáth Kálmán: A beszélő köntös
Ez egy körülbelül 100 oldalas vicces, romantikus történelmi regény, ami a török megszállás alatt játszódik.
Fekete István: A koppányi aga testamentuma
Szintén a török időkben játszódó, romantikus történelmi regény, kb. 170 oldal
Jack London: A mexikói
Ez egy kb. 50 oldalas történet, a mexikói polgárháború idején játszódik, és arról szól, hogyan próbálja egy fiú a harchoz szükséges fegyverek árát egy bokszmeccs megnyerésével megszerezni. Ez egy elég komor, de nagyon izgalmas könyv, én nagyon szeretem.
Alekszandr Beljajev: A kétéltű ember
200 oldal alatt van. Régi könyv, de könnyen olvasható és nekem speciel nagy élmény volt, hiszen gyerekkorom egyik meghatározó filmje kötődik hozzá.
Samuel Beckett: Godot-ra várva
Vagy valami könnyed ifjúsági, mint pl Tündér Lala, A sárkányház titka, valamelyik rövidebb pöttyös vagy csíkos könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!