Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen eBookot ajánlanátok,...

Milyen eBookot ajánlanátok, ami nem méregdrága? Írom, mire lenne és mire nem lenne szükségem.

Figyelt kérdés

PDF, mobi és epub formátumokat kezelje.

Legyen minél szemkimélőbb.

WiFi és Bluetooth kapcsolatra egyáltalán nincs szükségem.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2018. dec. 24. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:

-5,5"-6" mobiltelefon?!

-tablet?!

-Alcor Myth?!

(Én a mobiltelefonon olvasok,5,5" os a kijelzője.)

2018. dec. 24. 17:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, az ebook-ok sokkal szemkímélőbbek. És én elég sokat olvasok. Próbáltam telefonon (szintén 5.5”) és tableten is (8”), de nem bírtam sokáig bámulni szemfájás nélkül.
2018. dec. 24. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
A fényerőt az olvasóprogramba vedd még lejjebb(,én Moon+ reader pro-t használok )
2018. dec. 25. 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Kobe az epubhoz, Kindle a mobi, azw formátumhoz. A pdf nem ebook formátum, de át lehet konvertelni. Van olyan ebook olvasó, amin nincs fényerő, olyan, mintha sima könyvet olvasnál, a betűméret állítható.
2018. dec. 25. 17:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. dec. 25. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Plusz egy szavazat a Kindle-re! Évek óta Paperwhite-ot használok, a háttérvilágítás miatt, és töretlenül imádom. Általában nullás fényerővel olvasok, de sötétebb helyeken vagy ágyban olvasáskor nagyon hasznos, hogy állítható... És ezzel együtt sem fárasztja a szemet, egyáltalán nem olyan, mint a világító LCD kijelzők.
2018. dec. 29. 20:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2018. dec. 30. 01:43
 8/9 mirdal válasza:

Nekem Koobe olvadóm van, már a második.

MINDEN formátumot kezel, doc-ot és pdf-et is!

Viszonylag olcsó, nem érintős, gombbal lapozós.

Nagyon szeretem, ennél jobb nem kell.

2019. jan. 14. 21:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánanézek!
2019. jan. 17. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!