Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Most mit tegyek?

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy könyv, de mivel a hátulján leírt kis szöveg nagyfokú durvaságra utal, anya azt mondta, hogy nem olvashatom.

Kérdezte, hogy miért nem tudok gyerekregényeket (???) meg szerelmes köteteket olvasni.

Ja, a könyv a szomszédunktól van, kölcsön adta, és ő tudja, miről szól, és direkt olyat választottunk, ami nem durva.

Úgy van, ahogy gondoljátok: elkezdtem olvasni.

Tudjátok mi a durva benne? - Egyelőre SEMMI.

Szerdán (2 nap múlva) elmegyünk itthonról.

Azt tudom, hogy csütörtökön tudom olvasni, ill. hétfőn, kedden is, persze titokban, anya tudta nélkül.

Szerintetek helyesen cselekszem?

2010. jún. 27. 19:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
igen.
2010. jún. 27. 19:41
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Hány éves vagy, mi a címe a könyvnek?
2010. jún. 27. 19:41
 3/17 A kérdező kommentje:
14, könyv cím: Lázálom
2010. jún. 27. 19:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Anyukád kicsit túl szigorú ilyen szempontból. Jézus, miért nem lehet hagyni, hogy a gyerek azt olvassa, ami tetszik neki? Nyugodtan olvasd el, nem olyan nagy szám. Van benne vér, de szerintem nem olyan durva.
2010. jún. 27. 22:40
 5/17 anonim ***** válasza:
Legfeljebb abbahagyod, ha elkezd durva lenni.
2010. jún. 28. 00:43
 6/17 anonim válasza:
én tuti olvasnám a helyedbe én is 14 vagyok
2010. jún. 28. 07:29
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
George R. R. Martin tollaiból??? :O Az a kedvenc regényem!!! Én is épp 14 voltam, amikor elolvastam :D Csak engem nem tiltottak tőle :P Imádtam! Annyira elegáns és élvezetes, képtelen voltam letenni egyetlen percre is :) Csak a végefelé lesz egy durva rész egy kisgyerek kézfejével (!), de addig inkább csak gyönyörködtet a csodás leírásokkal és a hajón történtekkel. A lélekben zajló kavalkádokra is nagy hangsúlyt fektet, és ebben sincs semmi riasztó vagy "durva" :) Abner Marsch 4ever! xD
2010. jún. 28. 07:31
 8/17 anonim ***** válasza:
Mellesleg, ha vagy oly bátor, mesélhetnél anyukádnak a könyv erényeiről - de csakis az erényeiről :P Ha gondolod, meséld el, hogy mennyire választékos a nyelvezete, még humoros elemeket is kiemelhetsz, meg hogy mennyire fejleszti a szókincsedet - és ezekben tényleg nem lenne hazugság :) És hát, az emberi természet olyan, hogy ha valamit megtiltanak neki, z a valami azután csak még hívogatóbbá válik :)
2010. jún. 28. 07:37
 9/17 anonim ***** válasza:
25%
lol kit érdekel ?: olvasd el...
2010. jún. 28. 07:37
 10/17 A kérdező kommentje:

:)

Nem, Evelin Marsh az írója!!!

2010. jún. 28. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!