J. K. Rowling egy közepes író?
Egy művével (Harry Potter) nagy sikert aratott olyan ahogyan Coolio egy dallal (Gangsta paradise), vagy ahogyan Otton Rehagel egyszer a görög labdarúgó válogatottal.
De ennyi, vajon Rowling ezen kívül fel tud mutatni mást is? Pl. Richard Dawkins nem állt le az önző génnel, hanem több nagyszerű könyvet is tudott írni.
Nem , inkább vicces vagy, olvasd vissza pár válaszodat, nagyon vicces.
Akkor Tolkien, C. S. Lewis mik voltak? :)
Felesleges szétoffolni ezt a topikot.
Biztos egy 18-19 éves diáklány vagy. Inkább menj, tanulj az érettségire, éy Rowling helyett olvass mást. Még a mangákkal is jobban jársz. Szia!
Imádom, amikor azzal próbálnak "beoltani", hogy fiatal vagyok. XD
Látom, nem tudsz válaszolni, nem meglepő, de kicsit csalódott vagyok.
Mindegy, irodalom órán kitárgyaljuk a "véleményedet".
Tudtam, hogy Gyakorira kell jönnöm egy jó nevetésért.
Sok sikert a pályádhoz! Addig Rowling folytatja útját a sikerességen. ;)
Mégis mire kellene válaszolnom? Feltettem egy kérdést, az a téma, minek 100 felé menni?
Rohadt jó, hogy irodalom órán téma lesz a kérdésem.😃 Inkább arra figyelj kicsilány, hogy legalább az Íliász felét megértsd. Mert gondolom Átreidész, Akhilleus, vagy Heléna neve nem mond neked semmit, De Draco, Fred, vagy Lavender nevét álmodból fölkeltve is tudod...
Ha gyakorira kell jönnöd nevetésért, akkor eléggé nyomorult életed lehet..
Persze, hogy az életkoroddal oltanak. Gondolom, még a melleid sem kezdtek el nőni, de már asszonykodni akarsz... LOL.
Rowlingnak egyébként már semmiféle sikeressége nincs, de ez már ki lett tárgyalva. Az újabb produkciói ellen már a fanjai is háborognak.
Sebaj! Lesz még egy 3 részes fil is Lily és James Potterről utana pedig Dumbledore nagyapjábak történetéről... 😃
Ha. Kifejezetten szeretem az Iliászt, ítélkezni felesleges.
Asszonykodás lenne, hogy nem nézek le más írókat? Ma is tanultam valamit.
Azt is értelmezni kéne, hogy egy összehasonlítás miért szar és nem nekiállni védeni, de én már ehhez öreg vagyok, menjél romkocsmába a többi meg nem értett lúzer haverral és mondogatni, hogy "majd mi megmutatjuk a világnak".
ui. tényleg nevetséges, amit itt lehozol, elég szégyen a te helyzetedből nézve, hogy egy középsulis -ha jól értem a 75%-os helyzetét, is gond nélkül lemos téged. Ennyire vagy te komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!