Hogyan töltdem ki az ürt szjg után?
Tudom, hogy semmire nem jó közhely, de keress más olvasnivalót.
Ha sokáig vagy egy virtuális világ vagy közösség része, legyen az egy TV-sorozat, egy számítógépes játék vagy ebben az esetben egy könyvsorozat világa amikor befejezzed lesz benned egy űr, mert olyan, mintha elvesztettél volna valakit, vagy helyesebben valakiket. De el kell fogadni, hogy Reniék többet nem jönnek vissza. Keress valami mást, ami leköt.
Papp Dóra: Tükörlelkek 1-2
Szirmai Ágnes: Szerelemre Castingolva, Titkok árnyékában
Nekem ez a négy könyv segített :)
Van neked életed? XDD
Amúgy Laurának van még sok könyve olvasd el azokat!
Én ilyen esetben azt szoktam csinálni, hogy teljesen más műfajú könyvet olvasok. Például az éves rendszeres Harry Potter újraolvasás után nem ifjúsági fantasyvel folytatom, hanem valami kortárs szépirodalommal, sci-fivel vagy ha nem bírok elszakadni az ifjúsági vonaltól, akkor elkezdtem (megint) az Anne sorozatot (Lucy Maud Montgomery). Ezt amúgy ajánlom is. Szerelem ebben is van, és nagyon szép. Vagy még egy tipp. Olvass el bármit azok közül, amiket Reni olvasott a könyvben. Asszem ehhez van is olvasós kihívás az egyik közösségi oldalon.
Vagy még egy tipp. Az Édesvölgyi Suli szerelmes ikrei egy 80'-as években írt amerikai sorozat, én szerettem kamaszként, érdemes vele megpróbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!