Milyen Leiner Laura könyveket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Elolvastam már az szjg-t ami nagyon tetszett, aztán elolvastam az Ég veledet és most fejeztem be a második részétn a Maradj velemet, ami még annál is jobban tetszett2018. okt. 21. 09:43
1/10 A kérdező kommentje:
Véletlen kitettem bocsi még nem fejeztem be.😁 Mostmár csak annyit,hogy vannak még ilyen jó Leiner Laura könyvek vagy pont kifogtam a 2 legjobbat?
2018. okt. 21. 09:48
2/10 anonim válasza:
Nekem a Bábel tetszett a legjobban.
3/10 anonim válasza:
Vannak még jó könyvei..Én még a Bexi sorozatot ajánlom az is nagyon jó..Meg van az Akkor szakitsunk! -Jó könyv bár nekem annyira nem tetszett,de ízlések és pofonok (:Azért viszont ajánlom olvasásra
4/10 anonim válasza:
Nekem nagy kedvenc a Bexi sorozat es a Babel:)
6/10 KIssViragAnna2005 válasza:
szerintem a Remek és Az ez is remek is nagyon jó csak ajánlani tudom mindenkinek
8/10 anonim válasza:
Én is a Bexit ajánlom, bár attól függ hány éves vagy, mert egy bizonyos kor alatt még nem tetszik, egy bizonyos kor után már nem annyira tartod érdekesnek. Személy szerint igazából a Bexin kívül még az SzJG meg az IOV amivel én egyesülni tudtam. De ugye te azt már olvastad
9/10 A kérdező kommentje:
Hú hát köszi mindenkinek lesz miből válogatni!😅
2018. nov. 3. 21:29
10/10 anonim válasza:
Bexi a kedvencem!! :D De a Bábel is tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!