Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvek 17 éves lánynak?

Könyvek 17 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Régen rengeteget olvastam, viszont megrekedtem az ifjúsági regények szintjén, amiket 2-3 éve kinőttem, és ekkor le is szoktam az olvasásról. Az utóbbi időben találtam két könyvet, amiket nagyon szerettem, Hannah Kenttől a Rekviem egy gyilkos asszonyért c. könyvet, és Ken Follettől a Katedrálist. Rájöttem, mennyire menyire hiányzott az olvasás, de akárhányszor elmegyek könyvet vásárolni, akár másfél óráig keresgélek, és nem tudom eldönteni, melyikre érdemes kiadni azt a néhány ezer forintot, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre. Az előző könyvekben nagyon tetszett, hogy rengeteget lehetett tanulni belőlük, hitelesen mutattak be egy teljesen másik kort és vidéket, illetve ha megtetszik az író stílusa, akkor a nehezebb nyelvezetű műveket is szívesen elolvasom. Viszont a Katedrális amennyire tetszett az elején, olyan vontatott lett a vége, valószínűleg túl hosszú volt nekem, ezért sokalltam be vele. A Napos oldal c. könyvről mit gondoltok?
2018. okt. 19. 11:55
 1/2 kevyxx válasza:
Ha szereted a romantikus könyveket akkor Tarryn Fisher - Fuck Love ^^ De például ott van a Never never sorozat is
2018. okt. 19. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Kathryn Stockett: A Segítség

Anonyma: Egy ​nő Berlinben

Waris Dirie/Cathleen Miller: A ​sivatag virága

2018. okt. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!