Tudnátok 14 éves lánynak E/1 könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyanokat keresek, amelyek E/1 játszódnak. Vicces, romantikus, lehet misztikus is. Leiner Laura összes könyvét olvastam, meg még rengeteg könyvet a nyáron, úgyhogy lehet nehéz dolgotok lesz.2016. nov. 25. 08:49
2/10 anonim válasza:
If I stay (ha maradnék) és a második része a Where She Went (hová tűntél). Imádtam. Mindkettőt
3/10 A kérdező kommentje:
Az első kettőt még nem olvastam, a Ha maragnékot viszont igen. Azóta is az egyik kedvencem. Köszönöm a válaszokat.
2016. nov. 26. 16:27
4/10 anonim válasza:
Jennifer L. Armentrout: Luxen sorozat
Cassandra Clare: A végzet ereklyéi sorozat
Kiera Cass: Párválasztó
5/10 anonim válasza:
Tahereh Mafi - Ne Érints trilógia
6/10 anonim válasza:
Jenny Han: Fiúknak akiket valaha szerettem
Angela Dorsey: Egyedül (lovas)
Michael Morpurgo: Hadak útján (elég bonyolult szálai vannak, inkább felnőtteknek való de én10-11 évesen olvastam és imádtam)
7/10 anonim válasza:
Lol könyvek
Beavatott
Az éhezők viadala
Útvesztő trilógia
Vörös pöttyös könyvek
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Rengeteget segítettetek.
2016. dec. 21. 14:05
10/10 anonim válasza:
Bizonyosság
Tüskék és rózsák udvara
Esetleg az alkonyat
Anna és a francia csók
most így ennyi jut eszembe remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!