Ajánlanátok valami érdekes könyvet?
Figyelt kérdés
Olyasmit szeretnék elolvansi ami különleges esetet vázol fel , vagy valaminek a rejtélyét járja körül , de nem krimi vagy ilyesmi , hanem valós esetről szól.De h tudtok valami jó könyvet azt is írhatok . De ne ilyen twilight vagy ilyesmi hanem olyan amiben érték is van.:)
18 / L
2010. jún. 23. 21:57
3/7 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat vártam ....
Az abigélt köszönöm , ki is veszem :).
2010. jún. 23. 23:16
4/7 anonim válasza:
Szia! Én a Mary Hooper: Elisa Rose, és a Celia Rees könyveket ajánlom, ezek közül a Kalózok nekem nagyon tetszett, történelmi, romantikus, de a mostani kedvencem bizton ajánlom, ha egyszerre szeretnél nevetni, sírni, és egy érdekes történetet olvasni, a könyv címe Tökéletes és Sarah Dessen írta, remélem tetszeni fog :)
5/7 anonim válasza:
Laurell K. Hamilton: Anita Blake a vámpírvadász (sorozat)
(lehet h fantasy de ha keresed megtalálod benne az értékeket)
Libba Bray: Rettentő gyönyörűség (szintén fantasy)
És ha valami elgondolkodtatót akarsz:
Nemere István: Álmomban hozzád futok
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok értékes választ !
2010. jún. 26. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!