Ajánlanátok elgondolkoztató, érdekes, jó könyveket?
14 éves vagyok, de érdekel sok téma, lehet szerelmes történet is de igazából nem muszáj.
Olyan könyveket írjatok, amik nektek is nagyon tetszettek..
Köszönöm :)
Ha már talultatok a szolcializmusról (az se baj ha nem de azért 1-2 dolgot 14 évesen csak tud róla az emberfia) akkor ajánlom Orwell: 1984 c. regényét. Megéri elolvasni!
De Ken Follett: A katedrális c. regényét is ajánlom. Ne rettenj vissza hogy kb. 1000 oldal, nem unalmas! ;)
Orwell-től az 1984-et én is ajánlom, bár nemtom h egy 14 évesnek mi jön le belőle, de ha tájékozott vagy és már olvastál sokat, sztem tetszeni fog, nagyon elgondolkodtató.
ajánlanám még Stephen Dobyns: Három lány síremléke c. regényét. nem vmi híres, meg ismert, pedig az elejétől a végéig zseniálisan megírt könyv, feszültég az utolsó oldalig, hihetetlen jó, csattanós lezárás.
illetve Stephen King összes regényét és novelláját jó szívvel ajánlom, ne legyenek ellenérzéseid a nem éppen szépirodalmi témák miatt, zseniálisan ír a pasi.
ja és Neil Gaiman! ha szereted a különleges, nem evilági történeteket.
Cormac Mccarthy: Az út (nagyon jóó.. szomorú de nagyon jóó)
E.M.Nathanson: A piszkos tizenkettő.
Vagy pedig
Christophet Moore: Hm bármelyik könyve de nekem nagyon tetszett a Vérszívő Démonok és a Biff evangéliuma.
Remélem neked is tetszeni fognak ezek a könyvek :)))
Ha ilyen tini regényeket szeretnél..akkor nagyon ajánlom Meg Cabot-ot..imádom:)
A neveletlen hercegnő összes részét ki olvastam, ez az amiből készült film is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!