Lehetséges hogy ennyire beleélném magam a főhős szerepébe?
Figyelt kérdés
arról van szó, hogyha olvasok egy könyvet, és a főhős boldog, akkor én is az vagyok, de ha a főhős depressziós hangulatban van akkor én is az leszek...
14/l
2010. jún. 21. 20:50
1/11 anonim válasza:
Ez teljesen normális hidd el! Én is ilyen vagyok :)) 13/F
3/11 A kérdező kommentje:
megnyugodtam h nem vagyok egyedül:)
az viszont aggaszt, h nagyon szélsőséges érzelmeket váltanak ki belőlem a könyvek...nem mindegyik...
2010. jún. 21. 21:07
4/11 anonim válasza:
Akkor se ijedj meg, ha zokogni fogsz, sztem ez természetes (tapasztalatból mondom)
5/11 anonim válasza:
Ha jó a könyv akkor én is beleélem magam. Pl.: Mikor a new moon-ban Edward elhagyta Bellát majdnem bőgtem. 13/l
6/11 anonim válasza:
Én meg, mikor Raskolnyikov agyonverte az uzsorásasszonyt, fogtam egy tompa baltát, és becsöngettem a szomszédhoz. Bujkálás közben ugyan azt az izgalmat éreztem! ...s mikor megzörrent a zárban a kulcs, és a húg is hazajött, mesés volt.
7/11 anonim válasza:
Utolsó,jól nyomod,annyi a különbség,hogy én utána az ékszereket is elvittem,és elrejtettem egy kő alá egy építkezésen XD...azt se tudják kiről beszélsz,ha azt mondod,hogy bűn és bűnhődés azt hiszik valami brazil szappanopera....
8/11 anonim válasza:
Aztán mit csináltál vele? Visszamentél, félre hengerítetted? Nem, biztos nem! Látva, hogy ide írsz, szerintem megváltottak, és megváltottad magad!
9/11 anonim válasza:
Jól beszélsz...éppen Szibériából írok,kényszermunkán vagyok,de a hit és a szerelem ereje életben tart,és reményt ad XD Már megbántam,hogy kinyírtam az öreglányt,meg a húgát:P Jééézusom...Ez aztán az intelektüell csevegés...
10/11 anonim válasza:
Én is kb igy vok ezzel.És kisebb dolgokon is képes vok sirni minthogy Edward elhagyja Bellát. Pl olyankor is mindig sirtam legalábbis könnybelábadt a szemem mikor "megjelent" Bella előtt Edward és figyelmeztette...Szal...dehogy vagy egyedül ezzel:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!