Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lehetséges hogy ennyire...

Lehetséges hogy ennyire beleélném magam a főhős szerepébe?

Figyelt kérdés

arról van szó, hogyha olvasok egy könyvet, és a főhős boldog, akkor én is az vagyok, de ha a főhős depressziós hangulatban van akkor én is az leszek...

14/l

2010. jún. 21. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális hidd el! Én is ilyen vagyok :)) 13/F
2010. jún. 21. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó egy könyv.: )
2010. jún. 21. 21:02
 3/11 A kérdező kommentje:

megnyugodtam h nem vagyok egyedül:)

az viszont aggaszt, h nagyon szélsőséges érzelmeket váltanak ki belőlem a könyvek...nem mindegyik...

2010. jún. 21. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor se ijedj meg, ha zokogni fogsz, sztem ez természetes (tapasztalatból mondom)
2010. jún. 25. 21:12
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
Ha jó a könyv akkor én is beleélem magam. Pl.: Mikor a new moon-ban Edward elhagyta Bellát majdnem bőgtem. 13/l
2010. jún. 26. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Én meg, mikor Raskolnyikov agyonverte az uzsorásasszonyt, fogtam egy tompa baltát, és becsöngettem a szomszédhoz. Bujkálás közben ugyan azt az izgalmat éreztem! ...s mikor megzörrent a zárban a kulcs, és a húg is hazajött, mesés volt.
2010. jún. 30. 16:06
 7/11 anonim válasza:
Utolsó,jól nyomod,annyi a különbség,hogy én utána az ékszereket is elvittem,és elrejtettem egy kő alá egy építkezésen XD...azt se tudják kiről beszélsz,ha azt mondod,hogy bűn és bűnhődés azt hiszik valami brazil szappanopera....
2010. jún. 30. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Aztán mit csináltál vele? Visszamentél, félre hengerítetted? Nem, biztos nem! Látva, hogy ide írsz, szerintem megváltottak, és megváltottad magad!
2010. jún. 30. 19:40
 9/11 anonim válasza:
Jól beszélsz...éppen Szibériából írok,kényszermunkán vagyok,de a hit és a szerelem ereje életben tart,és reményt ad XD Már megbántam,hogy kinyírtam az öreglányt,meg a húgát:P Jééézusom...Ez aztán az intelektüell csevegés...
2010. jún. 30. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
Én is kb igy vok ezzel.És kisebb dolgokon is képes vok sirni minthogy Edward elhagyja Bellát. Pl olyankor is mindig sirtam legalábbis könnybelábadt a szemem mikor "megjelent" Bella előtt Edward és figyelmeztette...Szal...dehogy vagy egyedül ezzel:D
2010. júl. 1. 23:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!