Egy saját regényt kezdtem el írni, de valamiért nagy hangsúlyt fektetek erre? (18)
Neeeeeem úgy értem hogy... Aaaaahj :D Szóval lényeg hogy megtörtént aminek történnie kellett, és hogy ez nagy dologként maradjon meg a főszereplőben de ne úgy, hogy folyton erről beszél meg minden, hanem hogy legyen nyoma :D
Még megfogalmazni se tudoooooom T_T
Áh.. értem :D
Azt a bizonyos aktust (ha a regényed idősíkján történt) írd meg hosszan és káprázatosan. Több oldalon keresztül, ha kell. Akkor az olvasóban is megmarad, nem kell majd többször emlegetni. Ahogy a való életben sem folyamatos beszédtéma a szex (legfeljebb a nőt soha nem látott 13 éves srácok körében), a könyvben sem lenne természetes, csak a megfelelő helyzetekben lenne érdemes utalnod rá. Ám ha nem titkos, szívesen elolvasnám a dolgot, mert így nehéz véleményt formálni, vagy segíteni :)
Rendben köszönöm szépen a segítségedet! ^_^
Háát, úgy döntöttem hogy több részre bontom le és úgy írom meg. Most még csak az első résznél járok, ilyen "Bele a közepébe" rész, és utána indul majd be a sztori a kezdetektől. Én ilyen "Ide jutottam, de hogyan? Elmondom!" startnak mondanám. :D De amint meglesz nagyobb részben, szívesen elküldöm neked ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!