Szerintetek melyik a legkegyetlenebb/ legirritálóbb "főgonosz" és miért? Akár filmben, könyvben képregényben vagy mangában.
Az összes olyan szereplő, aki azt hiszi jót cselekszik, vagy olyan kétszínű hogy a gerincet csak hírből ismeri. Vagy önnömagába szerelmes, és mindenkit kapcájának néz. Manaság sokszor akarják eladni pozitív szereplőnek őket, pedig a legundorítóbb emberfajták.
Egy-két Targaryen (Tróbok harca, A Hét Királyság lovagja, Rhaegar és mellette Lyanna)
Bella (Twilight)
Pár katonai vezér (Rendíthetetlen )
st.
.
.
.
1.: Shou Tuckerről már el is feledkeztem teljesen de igazad van.. az egy f***kalap.
2.: Nem mondom azt, hogy nincs kegyetlenebb a beképzelt egoistáknál akik le néznek mindenkit de azok is irritálóak lenni hosszú távon.
Köszönöm a válaszokat.
Ozymandias (Watchmen)
O'Brian (1984)
Sylar (Hősök)
Képregény
Lyta Hall (The Sandman): Föleg az a legírritálobb benne hogy azért ölette meg Morpheust mert az csak a dolgát tette.
Jason Todd (Batman: Red hood): Messze az egyik legbrutálosabb tagja a bat-családnak.
Lobo (Nem emlékszem pontos műre): Egyszer meghalt, és érthetetlen okok miatt a Mennybe került. Ahol minden eggyes élőlényt megölt mire vissza jutott a földre.
Pár említésre méltó egyed még:
Joker, Bane, John Constantine, V, Damien Wayne, Rorschach, Batman
Filmek/ Sorozatok
Dexter Morgan (Dexter): Körülbelül 117 embert ölt meg brutálisan.
Skyler White (Breaking Bad): Nos, neki egyszerűen az egész karaktere irrítáló számomra.
Adolf Hitler (Preacher): Csak egy kérdés miért kell minden rossz/gonosz dologra egyből előszedni a nácikat... értem én hogy a képregényben így volt, de már nagyon idegesít hogy nem csak itt máshol is a gonoszok (rasszista németek, oroszok stb).
Említésre méltó példa: Karen Page (Daredevil, sorozat), Debra Morgan (Dexter), Thomas Wayne (Flashpoint, animációs film).
Az említésre méltó embereknél össze mostam a brutális és az írrítáló karakterek, de szerintem eggyértelmű. Most hirtelen ezek ugrottak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!