Harry Potterben melyik a leghasznosabb Főbenjáró Átok a 3 közül?
2018. júl. 29. 15:40
1/5 anonim válasza:
Bocs, nem néztem meg a videót.
Számomra egyedül az Imperius lenne hasznos, mivel sem megkínozni, sem megölni nem akarok senkit, de az Imperius segítségével gyakorlatilag bármit elérhetnék. Hogy a leghétköznapibb példákat említsem, mindig én kapnám a megpályázott állást, vagy éppen meggyőzhetném az eladót, hogy féláron adjon el nekem valamit. Szóval, én az Imperiust látom a leghasznosabbnak.
2/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, az Imperio akkor is nagyon hasznos lehet ha valaki megtámad, mert ezzel lényegében harcképtelenné teszed. Nem is értem hogy ilyen helyzetekben miért nem legális használni.
3/5 anonim válasza:
Videót én sem néztem, és szerintem is teljesen egyértelműen az Imperio a leghasznosabb. Mlg ha meg is akarnék ölni valakit, meg tudnám neki parancsolni, hogy legyen öngyilkos.
4/5 anonim válasza:
Nem néztem meg a videót. Szerintem is imperio. Nem ölnék se nem kínoznék meg senkit.
5/5 anonim válasza:
1.szavait adom szó szerint ez a véleményem nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!