Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a mai fiatalok/f...

Mit gondoltok a mai fiatalok/felnőttek milyen témájú könyveket olvasnak szívesen?

Figyelt kérdés

2018. júl. 24. 20:29
 1/6 anonim válasza:
50%
Kelemen Anna titkai
2018. júl. 24. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:

15éves koromtól,máig~3X....

Fantasytól a horrorig,Leslie Lawrwnce-Stephen King-Darren Shan-Robin Cook,bármi ami nem sima romantikus(romana,tiffany,júlia...)..

A tudományos fantasy is jöhet.

Jelenleg Rachel Vincent Vérmacskák sorozatát olvasom

2018. júl. 24. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Krimi,szex,életrajzok

És olyanokat amik betekintés engednek egy olyan világba amit nem ismernek :pl börtönélet,prostitúció világa

2018. júl. 24. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Főleg fantasy, young adult és Poirot történetek.

17/L

2018. júl. 24. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Fantasy, Sally Hunter orvosi krimijei, Caithlyn Doughty (nem tudom hogy betűzi...) 2 könyve a halálról.

De ezt nem lehet így egyben megmondani, én pl a falnak megyek a romantikus regényektől (lehet benne romantikus szál, sőt, de ne az legyen a fő cselekmény) más az én korosztályomban (21 vagyok) meg kb csak azt hajlandó.

2018. júl. 24. 23:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Változatos:

1. Science fiction

2. Orvosi krimi

3. történelmi témák

4. Természet, utazás

5. Állat-, növény

6. UFO-k, Idegenek a múltban

2018. júl. 25. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!