Miylen könyveket ismertek romantikus illetve humoros, modern kategóriában? Fontos, hogy modern legyen!
Figyelt kérdés
Szertenék valami olyasmit olvasni, mint a Minden, minden vagy a Nap is csillag, Tükörlelkek stb. Tudtok ilyesmiket ajánlani?#könyv #romantikus könyv #Minden, minden #felnőtt irodalom #modern könyv #A nap is csillag #komikus könyv
2018. jún. 10. 17:52
1/10 anonim válasza:
Ha maradnék esetleg?
Fantasyt is szívesen olvasol?
2/10 A kérdező kommentje:
A fantasyt nem igazán szeretem... :/
2018. jún. 10. 20:16
3/10 anonim válasza:
Csillagainkban a hiba
Soha, de soha 1-2-3.
Szerethetetlen, Hihetetlen, Elviselhetetlen
4/10 anonim válasza:
Leiner Laura - Szent Johanna gimi(sorozat)
5/10 A kérdező kommentje:
Leiner Laurától már mindent olvastam! ;)
2018. jún. 11. 16:06
6/10 anonim válasza:
Meg Cabot bármelyik köynve, de amin én eddig a legtöbbet nevettem a Ki nevet a végén.
8/10 anonim válasza:
Jojo Moyes, Nicolas Sparks, Joanne Harris
9/10 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre! és a folytatása: Még sincs vége!
10/10 anonim válasza:
Kerstin Gier: Időtlen szerelem trilógia - imádom, újra és újra elolvasom
Katie Fforde könyvei szintén jók
Ha szereted a kicsit krimis történeteket, Elizabeth Adler: Toszkánai nyár, Nyá Capri szigetén, A Villa Mimosa titka, Ház Amalfin a kedvenceim, de van még jó pár jó regénye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!