Dumbledore nem meleg, egyetértesz?
J. K. Rowling írónő korábban azt nyilatkozta, hogy Dumbledore meleg.
Viszont ettől függetlenül nem meleg.
Az egy dolog, hogy ő azt gondolja, de ami a hét Harry Potter-könyvben benne van, az része a Harry Potter történetnek.
Még ha az írónő is aki azt gondolja, mondja, állítja, hogy meleg, akkor sem meleg.
Egyetértetek?
Van egy ötletem, szavazzunk! Ki az, aki nem ért egyet a kérdezővel, s aki szerint Albus Dumbledore meleg?
ÉN
Nem akarok a kérdező ellen lenni, de az már tényleg hiszti, amit itt művel.
Nem arról van szó, hogy fontos dolog-e. A kérdés nem erre irányult, bár elhiszem, hogy van akinek nehéz megérteni.
Én hisztizek?
Akkor ti mit csináltok? Próbáljátok bizonygatni, hogy Dumbledore meleg, de érvelni nem tudtok.
Egyedül az a válaszoló tudott aki idézte a Grindelwald-féle barátságról szóló mondatot, de az pedig nem támasztja alá, mert lehet máshogy is értelmezni.
Ti hisztiztek itt, "akkor is meleg, mert annak akarom látni" jelszó alatt.
Sokadszor is elmondom:
El kell olvasni a 7 könyvet. Ami benne van az része a sztorinak. Ha Rowling melegnek akarta volna, akkor beleírta volna.
Ha esetleg írna egy 8. könyvet és abban szerepelne, hogy meleg, akkor tényleg az volna, nem vitás. De így nem az.
Szavazni pedig felesleges, mert nem az a fontos, hogy melyik verzió mellett hányan vannak, hanem, hogy mi az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!