Dumbledore tényleg meleg a Potter sorozatban?
Rowling azt nyilatkozta, hogy igen, meleg karakternek szánta Dumbledore-t, részlet a Wikipédiáról:
>Rowling egy későbbi nyilatkozata szerint Dumbledore homoszexuális, fiatalkorában beleszeretett Gellert Grindelwaldba. Ezzel indokolta ekkori elvakultságát, hiszen a szerelem vakká teszi az embereket.[7][8] (Dumbledore irányultságára a 7. kötet is tartalmaz némi utalást: „Természetesen bemutattam [Grindelwaldot] Albusnak, akinek nagyon hiányzott akkoriban a hasonló korú fiatalemberek társasága.”[9])
Rowling állítólag általános iskolás igazgatójáról, Alfred Dunnról mintázta Dumbledore-t[8][10]<
Na, ezt nem tudtam. Oo
Amúgy most, hogy felmerült, tényleg nincs rá sok utalás, hogy a nőnemű egyedek társaságát kereste volna valaha is.
Igen, az.
De szerintem hülye ez a reakció, hogy "áá, pedofil?!" Mindenkinek ez ugrik be. Szánalmas.
Igen, az.
És Sirius után a legértelmesebb karakter.
Nem is gondoltam erre egyébként sohaXD De azért hiányoltam a meleg karaktert a HP-ből. Viszont így belegondolva...
Amúgy meg ez a pedo-cucc tényleg elég siralmas... Talán minden melegnek pedonak kéne lennie??
Baromság, ez tény, de ez jön le. Még jó h nem mászott rá Harryre, pff ezen kiakadtam (bocs a nem szó szerinti idézésért).
Olvass a sorok között.
Még mindig nagy ilyen témában a korlátoltság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!