Szerintetek is a One Piece a végéhez közeledik (806+)?
Figyelt kérdés
Már meg mutatta a kincset is ami a Szent-Főld alatt van, ami tisztára olyan mint Luffi-nak a kalapja, a legtöbb esetben az ilyesmi a dolgok végét jelenti. Szerintetek?2018. jún. 2. 20:16
1/5 anonim válasza:
Mivel a mangaka (az eredeti készítő) bejelentette hogy az utolsó nagy részekhez ért, egy-két éve kb, ja, ez azt jelenti hogy vége, és kész.
2/5 anonim válasza:
Az még nem biztos, hogy a kincs. Oké, hogy előtte tettek utalást rá ott van eldugva a kincs, de egyáltalán nem biztos, hogy az lesz az. Utalás is lehet későbbre, pl.: mi van, ha maga a vérvonal a One Piece, stb.
3/5 anonim válasza:
Igen, az még nem feltétlen jelenti, hogy az a kalap a kincs. Akármi lehet az.
Lehet, hogy a végéhez közelít, de még így is hosszú évek kellenek, hogy vége legyen.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem a One Piecre értettem hogy az a kincs, arra kincsra gondoltam amiröl Doflámingo beszélt. Mivel a beszéde után mutatták csak az lehet. És szerintem ez lessz az utolsó ösi fegyver, Uránusz.(szerintem)
2018. jún. 7. 09:03
5/5 anonim válasza:
még egy 8-10 évig ne nagyon számíts arra hogy vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!