Sejthetem, ha a ciklusom a végéhez közeledik? (lsd. Lent)
Nem vagyok különösebben idős, ellenben a kevésnek tűnő, itt leélt éveim alatt sok olyan tapasztalatot szereztem, aminek tudom, hogy hiányában voltam. Ne értsetek félre, a legkevésbé sem tartom magamat "megvilágosultnak", mindössze valakinek az út egy részével a háta mögött.
Egy ideje az a megmagyarázhatatlan érzés lengi be a napjaimat, hogy az utazásnak ez a szakasza lezárul - ha fogalmazhatok így. Bízom benne, érthető lesz: nem tervezek kárt tenni magamban, nem égtem ki, nem vagyok elkeseredett. Egyszerűen megérzésekről van szó. Olykor például eszembe jut, hogy fontos lenne elbúcsúznom a testvéremtől, holott abban a percben kezdtünk beszélgetni.
Szóval egyre többször érzek egy késztetést, ami arra sarkall, hogy viszonylagos "rendet magam mögött hagyva" lépjek tovább.
Remélem sikerült érzékeltetnem mire vonatkozik a kérdésem, kissé nehéz szavakba önteni a dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!